Tradicionalna dodjela nagrada uglednog Euromoney, i ove godine donijela je vodećoj konzultantskoj kući za nekretnine CBS International u Hrvatskoj, kao i njenom globalnom partneru Cushman&Wakefield, nagrade u svim konkurentnim kategorijama:

  • najbolji konzultant za savjetovanje na području nekretnina;
  • najbolji  tim stručnjaka za procjenu vrijednosti nekretnina;
  • najbolji konzultant na području posredovanja u kupoprodaji i zakupu nekretnina;
  • najbolji konzultant na području istraživanja tržišta nekretnina;
  • najbolji konzultant na području investicijskog savjetovanja;

Dominantnu ulogu na regionalnom tržištu, našoj najboljoj konzultantskoj kući za nekretnine, kao i njenom globalnom partneru, potvrdili su čitatelji, predstavnici top menadžmenta svjetskih korporacija, financijskih institucija i globalnih kompanija iz više od 75 zemalja. Ovaj izvor tradicionalno organizira ugledna međunarodna financijska publikacija Euromoney, a ove je godine organiziran po 16. put zaredom birajući tako najbolje konzultante, investitore i financijske institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

Budući da i grupacija Cushman&Wakefield na svjetskom tržištu, kao i kompanija CBS International na regionalnom nivou, svoju poslovnu misiju temelje na usavršavanju kadrova i njihove zajedničke vizije, priznanja Euromoney samo su potvrda zadovoljstva klijenata i kolega koji im iznova pružaju povjerenje.

“Izuzetno smo ponosni što je, pored ponovno potvrđene liderske pozicije našeg gobalnog partnera Cushman & Wakefield Grupe, i naš hrvatski ured dobio ovo prestižno međunarodno priznanje u svim kategorijama nagrada za sve segmente tržišta nekretnina. Zadovoljstvo je utoliko veće što nagradu dodijeljuju klijenti i suradnici, te s toga predstavlja potvrdu kvalitete rada naših konzultanata, konstantne posvećenosti klijentima u pronalaženju novih riješenja koja će podržati i unaprediti njihovo poslovanje i na strateški najbolji način pristupiti realizaciji svih njihovih real estate zahtijeva i potreba”, izjavio je ovim povodom Predrag Tutić, direktor CBS International za Hrvatsku.

Podijeli objavu